ИНТЕНЗИВЕН ЛЕТЕН ОНЛАЙН КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЗА ВЪЗРАСТНИ

Интензивният летен онлайн курс по английски дава възможност за кратък период от време да покриете материал за цяла година. Това е отлична възможност, за всеки, който може да отдели един месец през лятото за обучение. Курсът се провежда онлайн всеки делничен ден от 9:30 до 13:10 часа. Връзката с преподавателя е в реално време. Часовете се провеждат така, както биха се провеждали на място в колежа. Единствената разлика е, че се случват в онлайн платформа. Платформата дава възможност за споделяне на екран, показване на файлове и презентации, бяла дъска и всичко необходимо за провеждане на часовете. 

Този курс е за вас, ако желаете да повишите шанса си да по-добра кариера, да общувате уверено с колеги от други страни или да пътувате по света. Заедно с обогатяване на лексиката за най-разнообразни ситуации - на работа, вкъщи или на почивка, ще подобрите уменията си за говорене, слушане, четене и писане на английски език. С течение на времето ще станете по-уверени в използването на езика и ще се радвате на разбирането за света през друг език. Нашите висококвалифицирани учители ще ви подкрепят през този забавен, социален и интерактивен курс.

Курсовете от ниво В2 и ниво С създават комуникативна и интерактивна среда за изграждане на работни умения на английски език. Поставяме акцент върху упражняването на нови знания в реална работна ситуация, за да придобиете по-голяма увереност в планирането, решаването на проблеми, преговорите, създаването на контакти и лидерството. Донесете в час анонимни имейли и документи от вашата работа и ще получите обратна връзка за представянето ви на английски език. Познанията ви по езика ще започнат да нарастват в сферата, където това е най-важно за вас – вашия реален живот.

За кого е подходящ този курс?
Този курс е предназначен за възрастни с ниво на английски от А2 до С1, които желаят да подобрят нивото си с всякаква цел – професионално или в ежедневието, а за нива B2 и C1 - с подчертана насоченост към кариерни и бизнес цели.

Продължителност на курса
100 часа за 20 учебни дни, по 5 учебни часа на ден

График
Интензивният летен онлайн курс по английски ще се проведе два пъти през лятото на 2020 г. всеки делничен ден от 9:30 до 13:10 часа в периодите:
- 6 – 31 юли 2020 г.
- 3 – 28 август 2020 г.

Цени в лева

Интензивен летен онлайн курс

1500

Отстъпка за 2-ри и 3-ти член на семейството

10%

*Всички цени са с включен ДДС

Ползи от курса

Курсът ще ви даде увереност в използването на английски език в различни ситуации - работна, домашна, при пътуване и забавления с приятели от други страни и ще започнете да използвате активно езика без колебание или безпокойство.