Външни програми и езикови курсове

external-1jpg

Външни програми на Американския колеж в София е водещ учебен център в България. Ние предлагаме качествено обучение за деца и възрастни в учебна среда, която стимулира стремежа към съвършенство, готовността за постижения и ученето през целия живот. Нашите програми подготвят обучаващите се за продължаване на тяхното образование, квалификация и кариера на най-високо международно ниво и постигане на техните житейски цели.

Предлагаме голямо разнообразие от курсове за деца и възрастни в съответствие с Общата европейска езикова рамка - от напълно начинаещи до напреднали. Всеки урок при нас е индивидулно изработен спрямо знанията и способностите на курсиста и цели да подобри ефективоността и увереността в общуването в англо-езична среда.

Екипът ни от високо квалифицирани учители се състои от български учители с дългогодишен опит и учители с роден английски език с широка международна практика. Опитът им включва от обучение на абсолютно начинаещи до усъвършенстване на комуникационните умения на професионалисти с най-високо ниво на английски.     

Американският колеж разполага с осем реновирани класически сгради, разположени в парк с площ от 28 акра. Дейността на Външни програми се извършва в сградите на колежа. Ние разполагаме с всички удобства, които предлага колежът -  модерно оборудвани стаи, компютърни лаборатории и спортни съоръжения. Голяма част от дейностите за деца се провеждат в парка на колежа.    

През 2017 г. Американският колеж е официално обявен за иновативно училище от българското Министерство на образованието и науката. В обучението ние използваме таблети, интерактивни дъски и онлайн платформи. Така то става едновременно по-ефективно и приятно.

Подробна информация за предлаганите от нас курсове може да получите от 

Офис „Външни програми“
Работно време: понеделник - петък (юли - септември) и вторник - събота (октомври - юни)
Тел.: + 359 2 974 41 44, 02 434 10 12, 02 434 10 10 
E-mail: courses@acs.bg