Курсове за възрастни

Регистрацията е отворена

adult-3052244-1280

Английският език е предпоставка за вашия успех, независимо дали искате да напреднете в кариерата, да бъдете по-уверени, да общувате с чуждестранни приятели, да се справяте с ежедневни ситуации в чужбина или да се възползвате от нови възможности. Нашите курсове ще ви помогнат да се справите с всички тези цели.  

Обучението и учебната среда в Американския колеж стимулират курсистите да експериментират с езика и насърчават тяхната мотивация. Нашите учители подкрепят курсистите и ги окуражават да бъдат активни в час, да изграждат увереност в англо-езична среда и да използват езика във всяка ситуация.  

Курсовете от ниво В2 и С са насочени към изграждане на умения, необходими на работното място. Поставяме акцент на упражняването на нови знания и умения в истинска работна среда, за да ви помогнем да повишите увереността си в дейности като планиране, разрешаване на проблеми, преговори, създаване на контакти и лидерство.

Списък с нашите курсове за възрастни:

Индивидуални уроци и малки групи

Разговорен английски

Възраст: 18+ години

Групи: От 4 до 12 курсисти. За сформиране на група са нужни най-малко 4-има курсисти.

Учебна система: Съчетаваме учебни системи на утвърдени издателства със забавни и интерактивни материали, създадени от нашите високо квалифицирани учители. Курсовете, които изискват съдържание, съобразено изцяло с нуждите на клиента, са създадени от нашите учители.

Измерване на напредъка: Учителите ще дават обратна връзка на всеки от вашите изпълнени проекти и задачи. На края на всеки модул ще полагате тест, който ще бъде оценен, а рузултатите ще обсъдите в клас.        

Как да се запишете за курс

  1. Попълнете регистрационната форма и запазете час за устен изпит от бутона долу.
  2. Явете се на 10 минутен устен изпит в избрания от вас ден и час, в Американския колеж в София, в сграда Сандърс Хол.
  3. Явете се на 30 минутен писмен тест веднага след приключване на устната част, в Американския колеж в София, в сграда Сандърс Хол.
  4. Ние ви изпращаме договор и приложенията към него.
  5. Подпишете и изпратете получените документите.
  6. Платете таксата за обучение.

    * Моля, обърнете внимание, че мястото ви е гарантирано само след плащане на таксата.

Контакти

📞 02 974 4144
📧 courses@acsbg.org