Отборите на двама колежани заеха челни места на Национален иновативен онлайн лагер

През изминалите почивни дни десетокласничките в колежа Виктория Сугарева и Магдалена Цочева, заедно със своите отбори, спечелиха първо и второ място в Националния иновативен онлайн лагер на Джуниър Ачийвмънт и NN България. Инициативата за социално предприемачество предизвика гимназисти от цяла България да работят онлайн в отбори по 6-7 души, за да сътворят напредничави услуги или продукти, които да подобрят финансовата защита на клиенти на застрахователни продукти в условията на пандемия. При засилена конкуренция нашите ученички допринесоха компетентно към своите отбори в разработването на приложения и уверения за избягване на фалит чрез напредничаво мислене и предварителна защита на финанси и собственост.

За мен това беше едно ново и доста интересно преживяване. Отново се доказа важността на работата в екип. Мотивацията ни обедини и за кратко време се превърнахме в отбор, достоен за първото място. Радвам се, че имах възможността да представя колежа по този начин!" - коментира Магдалена. „Това беше едно уникално изживяване. Имах късмет да попадна в невероятен отбор от ученици от различни градове. Изключително много се радвам, че освен да работя с хора с различни идеи и перспективи, имах възможността да ги опозная и да създадем един прекрасен отбор. Беше много забавно и научих доста полезна информация, която мога да използвам в бъдеще." - коментира Виктория.

Поздравяваме Магдалена и Виктория за успехите им и нямаме търпение за церемонията по награждаването, когато обстоятелствата я позволят!