Първото изложение "Островът на книгата" пожъна голям успех

Скъпи Родители, Ученици, Преподаватели и Администратори на Американски колеж в София,

Родителско-учителската асоциация към Американски колеж в София сърдечно благодари на всички, които взеха участие в изложението „Островът на книгата“ на 5 и 6 декември и подкрепиха с покупките си инициативата ни за събиране на средства за Фонда за ученически дейности. Благодарение на Вас и на любезното съдействие на издателствата Жанет 45, Кибеа, Книгомания и Роборид, както и на Списание 8 и Александър Шпатов от Випуск 2004, във Фонда влиза дарение от 936.20 лв.  

Използвамe възможността да изкажeм специални благодарности и на инициатора на това събитие г-жа Спаска Ананощева, на г-н Станислав Статев, г-жа Елена Чорбаджийска и г-жа Николета Молдованска, които установиха контакт с издателствата и успяха да ги спечелят за каузата, на д-р Пол Джонсън за безценните съвети относно организацията на изложението, на г-жа Наталия Манолова, която винаги е в центъра на координацията на всички инициативи на Родителско-учителската асоциация, на г-жа Лидия Пак, г-жа Боряна Кисьова, г-жа Илияна Илиева, г-жа Николина Петкова и г-н Николай Леков, които всеотдайно дариха от свободното си време за обслужване на щанда на Родителско-учителската асоциация, и не на последно място на г-жа Мария Ангелова за това, че ни насърчи да осъществим тази прекрасна идея, която искрено се надяваме да се превърне в традиция.

Още веднъж сърдечни благодарности за щедрата подкрепа. Всичко това не би било възможно без Вас, всеотдайни членове на общността на Американски колеж в София.

Родителско-учителска асоциация

 

 

 

 

 щанд на ИК Жанет 45

 

 щанд на КИБЕА

 

щанд на КНИГОМАНИЯ

 

щанд на РУА и РОБОРИД