Награден преподавател на Американския колеж в София

На 10 ноември нашият преподавател по история г-н Ивайло Димитров беше награден за успехите си като треньор по тенис на маса. 

Отборът на Американския колеж в София по тенис на маса-младежи се класира втори на Градските ученически игри 2010-2011 г. 
Церемонията по награждаване на учители – водачи на отбори с призово класиране в Ученическите игри от 2010-2011 г., се състоя в новия комплекс „Арена Армеец”. В тържествената церемония взеха участие представители на Министерството на физическото възпитание и спорта, Министерство на образованието, младежта и науката, Българския oлимпийски комитет, Национални федерации, НСА „В. Левски”, Българска aсоциация за спорт за учащи, Столичен общински съвет, кметове на районни администрации, директори и учители на образователни институции на територията на София.

Заместник-кметът на Столична община Любомир Христов беше специален гост на откриването на Ученическите игри 2011-2012 г. и поздрави наградените преподаватели и от името на Кметa на София г-жа Йорданка Фандъкова. Преподавателите бяха поздравени и от заместник-министъра на спорта Иван Ценов.