„Коледа в кутия“ - 2014

Почти месец след Коледа красивите спомени и празничните емоции все още стоплят сърцата ни. Както в миналото, и в края на 2014 г.  напълнихме много кутии с подаръци за деца в нужда в рамките на  традиционната ни кампания „Коледа в кутия“ (Merry Box-mas). Вече цял месец след Коледа продължаваме да получаваме благодарствени писма от институции, ценящи щедростта на учениците и преподавателите ни.

Кампанията „Коледа в кутия“ - 2014, инициирана и организирана от Клуб „Ние се грижим“ с ръководители Силвия Русева и Велислава Цветкова, счупи всички предишни рекорди за участие: събрахме общо 212 кутии с подаръци. Изпратихме кутиите до общо осем дома за деца, лишени от родителска грижа, и центрове за социално подпомагане:

- ДДЛРГ „Надежда“, с. Гурково, община Ботевград

- Дом за деца, с. Страхилово, община Полски Тръмбеш

- ДДЛРГ „Другарче“, Варна

- ДДЛРГ „ Незабравка“, Стара Загора

- ДДЛРГ “Слънце“, Каспичан

- ДМСГ „Вяра, Надежда, Любов“, Бургас

- Дом за сираци "Св. Николай" при манастир "Св. Троица", с. Нови хан

- ЦОП „ Слънчо“, Девин

Клуб „Ние се грижим“ изказва специална благодарност на всички ученици на Колежа, взели участие в кампанията, както и на преподавателите и служителите Диана Нешева, Борислав Димитров, Веселина Тепешанова, Мариана Павлова, Катири Котур-Латур, Териса Моникен и Весислава Иванова за това, че с добрината си зарадваха много деца.