„Лак за коса“ на сцената на Колежа

Какво забележително шоу! В три поредни вечери – 27, 28 и 29 април, сцената на аудитория „Уитакър“ беше разтърсена и изпъстрена с танците и песните на някои от „най-симпатичните деца в града“ – талантливите ни ученици от Програмата за английска драма и мюзикъл, които изпълниха „Лак за коса“.

След месеци на усилена подготовка децата, представители на всички випуски от 8. до 12. клас, направиха впечатляващи изпълнения, които е невъзможно да се опишат с думи. Благодарим ви за шоуто, деца!

Който не е успял да гледа „Лак за коса“ на живо, ще има шанс да се наслади на представлението, като закупи видеото по време на Фестивала на изкуствата на 6 юни.

Още веднъж, аплодисменти за:

Актьорския състав:

Владимир Господинов, Пламена Желязкова, Реа-Христина Ватева, Ирина Велчева, Симеон Станков, Йоан Петров, Росен Вутов, Йоана Петрова, Косара Милчева, Йоана Ризова, Лора Белчева, Ива Вълчева, Виктория Гюленова, Деа Порязова, Косара Цонева, Александра Шаранкова, Радостина Христова, Косара Соколова, Ивана Гаврилова, Борис Ананиев, Биляна Бошнакова, Лиана Петрова, Елена Лаптева.

Постановъчния състав:

Звук: Ани Борисова, Стефан Пацов, Павел Джалев
Осветление: Ле Ан Хай
Вокален педагог: Милена Цолова
Музикален директор: Евгени Господинов
Хореография: Станислав Димитров
Режисьор: Борис Панкин

На последно място, но не и по важност – поздравления за уникалните прически, дело на нашите приятели от Училище за фризьорство - L’OREAL, София

 

 Можете да разгледате снимки от представлението във фотогалерията на сайта.