Информация за представителите на университети

За нас ще бъде удоволствие да посетите Американския колеж в София. Нашите ученици и съветници с нетърпение очакват срещите с вас, за да научат повече за академичните програми на вашия университет.

Бихме препоръчали да ни посетите през есента, но е възможно да бъдат организирани и посещения през зимата и пролетта. Учебната година при нас започва в средата на септември, така че не препоръчваме да планирате посещения в колежа преди последната седмица на септември. Моля, опитайте да насрочите срещите поне два седмици предварително, за да ни дадете достатъчно време да информираме учениците. Вероятно би било полезно да проверите и академичния календар за почивните дни, ваканциите и българските национални празници.

На нашите ученици не е позволено да излизат от учебните часове. Затова можем да организираме срещи в два интервала:

  • по време на обедната почивка (обикновено 11:15 – 12:10 ч.)
  • след учебните часове (обикновено 15:45 – 16:30 ч.)

Моля, свъжете се с нас, ако Вашата заетост изисква да търсим други възможности за презентация.

Забележка: За презентации след края на учебните часове, с удоволствие бихме отправили покана към по-широка публика, включително родители и други училища в България.

Групови посещения

Имаме капацитета да посрещнем и голям брой университети в нашия колеж. Приканваме Ви да се свържете с нас, когато планирате пътуването си до София или имате други въпроси и ще се радваме заедно с Вас и други университети да организираме изложение, представящо няколко учебни заведения в нашия колеж. И нека отново да отбележим, че ще се радваме да насочим поканата и към други гимназии в България.

Разбираме, че физическото Ви присъствие невинаги е възможно, затова имаме възможност като алтернатива да проведем виртуално представяне или уеб семинар. За тази цел въведохме "Седмични уеб семинари" в нашата консултативна програма.

Моля, свържете се с нашия офис на d.veleva@acsbg.org, за да проучите възможностите и да насрочите уеб-семинар.