Форми, цветове и музика с кауза: Фестивал на изкуствата в колежа

В събота, 10 юни се проведе специалното издание на Фестивала на изкуствата в колежа, посветен на 30-ата годишнина от повторното отваряне на училището. Паркът на колежа посрещна родители, завършили и бъдещи колежани и техните семейства и приятели за един незабравим празник на цветовете и формите, музиката и безкрайно любопитните дейности, които учениците развиват чрез своите клубове.

По съвпадение или не, във Фестивала участие взеха 30 ученически клуба, които заинтригуваха гостите със своята дейност а колежаните от Програмата за сценични изкуства и изпълнителите на класическа и популярна музика допринесоха за празничното настроение у гостите със своите изпълнения.

За първи път през 2023 г. гостите на Фестивала на изкуствата имаха възможност да участват в благотворителната игра „Тортено шествие“, любезно подготвено и проведено от родители на настоящи колежани, както и да наддават за произведения на изкуството и изготвянето на индивидуален план за личностно развитие.

Фестивалът на изкусвтата допринесе с над 70 000 лв. в подкрепа на Програмата за намаляване на учебната такса и възстановяването и подобряването на спортните съоръжения в колежа средства, а ние изказваме още веднъж своята благодарност към спонсорите, без които Фестивалът на изкуствата 2023 нямаше как да протече толкова успешно: Примо + недвижими имоти, Монделийз България, Арбю Козметикс, Книжарница „Махалá“, Джелатерия „Диана“, Габóл България, Магазини за цветя „Лилия“, Смарт Органик, Ърнст и Янг България, Албена и Дарина Джокови, New Estates, Пица Доминос, Мебелни салони Ем Дизайн, Дермал Лейз Център, Международен София филм фест, Издателство „Книгомания“, Foot Care, Бритос, Елизабет Филипова-Алексиева, Боряна Ганева, Мирон и Геновева и разбира се към нашия Платинен спонсор Технополис.

Насладете се на фестивалната атмосфера чрез тези кадри, уловени от ученици, преподаватели и членове на администрацията: