Технополис - платинен спонсор на Фестивала на изкуствата 2023 г.

Технополис въодушеви общността на колежа, като стана Платинен спонсор на Юбилейното издание на Фестивала на изкуствата в годината на 30-ата годишнина от повторното отваряне на колежа и дари на училището 30 000 лева в подкрепа на Програмата за намаляване на учебната такса и обновяването на Затревеното игрище.

Технополис е българска верига от специализирани хипермаркети за техника за дома, офиса и свободното време, оперираща с най-голямата търговска мрежа за битова електроника в страната. С откриването на първия хипермаркет Технополис през 2001 г. компанията е лидер в търговията с битова техника в България.

В допълнение Технополис любезно предостави вълнуващи томболни награди, а всички гости на 30-ото юбилейно специално издание на Фестивала на изкуствата ще имат шанс да спечелят една или повече от тях, като си закупят билети за томболата.

Други български фирми и физически лица, които ще подкрепят Американския колеж в София по случай 30-годишнината и Фестивала на изкуствата са: Primo+ недвижими имоти, “Монделийз България“, Фисто Комерс, Елизабет Филипова-Алексиева, Ernst & Young, Sofia International Film Fest / Дом на киното, Арбу Козметикс ООД, Dermal Lase, Боряна Ганева, Smart Organic.

Всички приходи от тазгодишното издание на Фестивала ще подпомогнат Програмата за намаляване на учебната такса, благодарение на която талантливи ученици могат да учат в колежа, независимо от финансовите възможности на техните семейства, както и обновяването на любимото на учениците Игрище с тревна настилка. Ако вие или ваши близки компании и физически лица имат интерес и желание да станат наш спонсор, могат да се свържат с нас на advancement@acsbg.org.