Седмица на осмокласниците 2023

През цялата седмица времето беше фантастично за дейности на открито: какъв по-добър начин да вдъхнеш атмосферата на новото си училище, да опознаеш съучениците си, да се запознаеш с учителите си, да изградиш доверие и уважение - и да се забавляваш, сериозна предпоставка за истинско желание да тръгнеш отново на училище.

От 11 до 15 септември новите осмокласници започнаха прехода си към живота в колежа чрез различни занимания в класната стая, свързани с живота в колежа и отразяващи нашите ценности, като обсъждане на наръчника на ученика, поведението и обноските, клубовете и дейностите, плагиатството, управлението на времето, здравословните навици, емпатията, толерантността, разнообразието и манталитета на израстването. Ледът беше разчупен, а екипният дух започна да се усеща с помощта на множество игри като "Завладей знамето", "Създай човешка машина от тела", "Сляп снайперист", "Надбягване с бикове", "Война с щипки" и разбира се, със салса танци. Така в седмицата на осмокласниците новите ученици започнаха да навлизат в живота на колежа, живот на една сплотена общност.

Добре дошли в новата учебна 2023-2024 година и добре дошли в колежа, Випуск 2028. Изключително се радваме, че се присъединихте към голямото семейство на колежа!