Нов брой на Списанието на завършилите

Снимка от корицата на брой 24: Д-р Роджър Уитакър с Президента на колежа Емили Сарджънт-Бийзли до скулптурата на д-р Флойд Бляк и г-жа Инез Абът пред сграда "Абът Хол", 2023 г.

В края на юли излезе 24. брой на Списанието на завършилите колежа. В него ще откриете обръщението на д-р Роджър Уитакър към Випуск 2023 по повод дипломирането им, в годината на 30-ата годишнина от възстановяването на колежа. Като оглавил възстановяването и първи президент на възстановения колеж, д-р Уитакър е без съмнение най-подходящият разказвач на събитията преди и около 1992 г.

В броя ще се запознаете и с трогателната история на Мери Чакалова, Випуск 1931, споделена от нейния всеотдаен и обичащ историята син Георги Шопов. Запознаваме ви отблизо и с двама от преподавателите по спорт в колежа: Стефка Папазова, която ръководи Катедрата по спорт и преподава в колежа от 1992 г. и бившия национал по волейбол на Великобритания Марк Макгивърн от Шотландия, който е в колежа от 2021 г. Елате за историята, останете за спорта - приятно четене!

Всички броеве на списанието можете да откриете и разгледате ТУК.