Невероятен старт на футболния сезон

от Валери Банчев

В контролна среща срещу Англо-американското училище вчера футболният отбор на момчетата от колежа показа забележителна борбеност и решителност и спечели впечатляващо с 4:2. Тази победа е доказателство за всеотдайността, усърдието и екипната работа, които нашите играчи показаха по време на тренировките си. Гордеем се неимоверно много с нашите млади футболисти.

Сърдечно благодарим на двама човека, изключителни хора, които изиграха решаваща роля за успеха на нашия отбор: на нашия отдаден треньор Адриан Груев, чиито насоки, опит и непоколебима подкрепа бяха от решаващо значение за израстването на нашия отбор и превръщането му в силата, която е днес, и на Дейвид Йорданов, отдаден доброволец, който посвети времето си и фотографските си умения и засне незабравими моменти от този паметен мач.

Подготвили сме ви и още вълнуващи футболни преживявания. Каним всички ученици, преподаватели и служители да излязат и да подкрепят нашите отбори в предстоящия турнир, насрочен за петък и събота в Националната спортна академия. Вашето присъствие и ентусиазъм могат да допринесат значително за подсилване на духа и представянето на нашите отбори.

Ето и подробностите за турнира:

Кога? 06-07.10.2023 г. от 09:00 до 16:00 ч.
Къде? Национална спортна академия

Нека се съберем и като общност да подкрепим отборите на колежа. Вашата подкрепа означава много за нашите спортисти,  а турнирът обещава да бъде вълнуващо и незабравимо събитие за всички участници. Очакваме с нетърпение да ви видим там и да подкрепим заедно нашите спортисти през този футболен сезон. Хайде, наш'те!

Снимки: Дейвид Йорданов