Лятно училище в колежа 2022

От 27 юни до 19 август

Запитан за лятното училище в Американския колеж в София през 2021 г., баща на близнаци сподели: „Децата ми се забавляват във вашите часове. Това, което им преподавате, им е интересно и нямат търпение да представят проектите, които им задавате като домашни работи. Благодаря ви, че ги вдъхновявате. В противен случай, сигурно цял ден щяха да са на телефоните си.“

От 27 юни до 19 август 2022 г. Лятното училище в колежа отново отваря врати от понеделник до петък за ученици на възраст от 6 до 14 години. Докато са в красивия учебен комплекс на колежа, учениците се потапят в английския език чрез театър, наукa и спорт, като изследват света около себе си и собствените си индивидуални заложби, като имат възможност да се възползват и общежитието на колежа.

Курсистите изучават английски език на 4 нива, според първоначалните им умения, определени от входящия тест. Група отдадени учители, както с роден английски език, така и квалифицирани филолози, напътстват курсистите из тънкостите на езика, което им позволява да се изразяват свободно и уверено в англоезична среда.

За да научите повече за възможностите за деца и да се запишете за онлайн входящ тест, посетете страницата на Лятно училище 2022, обадете се на телефон +359 2 974 41 44 или пишете на courses@acsbg.org.