Фонд за ученически дейности, сезон Есен 2014

Скъпи ученици,

Фондът за ученически дейности (ФУД) е основан от членове на Родителско-учителската асоциация и Консултативния съвет към Фонда на завършилите ученици в Американския колеж в София за подпомагане на ученически извънкласни проекти, дейности и събития. Учениците или различни техни дейности могат да бъдат финансирани със сума до 500 лв.

Всички клубове, извънкласни проекти и спортни отбори в Колежа могат да кандидатстват за субсидия. По-долу ще видите линкове към документите, съпътстващи обявяването на ФУД и настоящия кръг за кандидатстване Есен 2014. Първият документ (Power Point презентация) дава подробна информация за фонда и графика за процеса на кандидатстване. Вторият документ съдържа формуляр, който учениците трябва да попълнят, както и обяснение как да го предадат. Тази информация ще бъде изпратена на учениците и ще бъде публикувана на уебсайта на Колежа. Комисията на  ФУД се състои от трима родители, трима ученици, трима завършили колежани, както и от Декана на учениците и от един преподавател. Следва график за кандидатстване към Фонда за ученически дейности, сезон Есен 2014 г.

Това е изключителна възможност за учениците от Американския колеж. Моля, обърнете внимание на тази информация и преценете дали ще се възползвате от предложението на ФУД.

Успех на всички!

Зейн Мерик
Декан на учениците
Американски колеж в София

 

1. Срок за предаване на проектите: 2 ноември 2014 г. (неделя) до 12:00 полунощ

2. Обявяване на класиралите се проекти: 7 ноември 2014 г. (петък)

3. Защита на проектите: седмицата на 10 ноември (датата ще бъде обявена допълнително)

4. Обявяване на победителя: седмицата на 10 ноември (датата ще бъде обявена допълнително)

 

Student Activities Fund at ACS, Fall 2014

 

Student Activities Fund - Grant Application Form