НОВО: ФОНД ЗА УЧЕНИЧЕСКИ ДЕЙНОСТИ

Скъпи ученици,

Фондът за ученически дейности (ФУД) е основан от Родителско-учителската асоциация и Консултативния съвет към Фонда на завършилите ученици. Целта на ФУД е подпомагане на ученически извънкласни проекти, дейности и събития. Тази учебна година бюджетът на ФУД е 2000 лв., които ще бъдат разпределени сред няколко проекта, като максималната сума на субсидия на проект ще е 500 лв.

Всички клубове, извънкласни проекти и спортни отбори в Колежа могат да кандидатстват за субсидия. По-долу ще видите линкове към документите, съпътстващи обявяването на ФУД и настоящия кръг за кандидатстване Пролет 2014. Първият документ (Power Point презентация) дава подробна информация за фонда и графика за процеса на кандидатстване. Вторият документ съдържа формата, която учениците трябва да попълнят, както и обяснение как да я предадат.

Това съобщение и документите са изпратени до всички ученици от Колежа и до съветниците на извънкласните дейности от преподавателския състав.

Фондът за ученически дейности ще включва трима родители, трима ученици, трима завършили колежани, Декана на учениците и г-жа Цветкова от състава на преподавателите. Крайният срок за кандидатстване с проект е 30 април 2014 г. Одобрените проекти ще бъдат обявени до 7 май, а датите за защита на проектите пред членовете на журито са 9 и 10 май.

Това е изключителна възможност за учениците от Американския колеж. Моля, обърнете внимание на документите и информацията и преценете дали ще се възползвате от предложението на ФУД.

Успех на всички!

 

Зейн Мерик
Декан на учениците
Американски колеж в София

 

Student Activities Fund Presentation

 

SAF Grant Application Form