Предстои Фестивалът на изкуствата в колежа 2019

Казват, че изкуството е най-прекият път към човешката душа. Ако това е вярно, в събота Американският колеж в София ще се превърне в притегателен център за душите на общността и гостите на колежа, които заедно ще изживеят най-пъстрото ежегодно събитие – Фестивала на изкуствата.

Тази година за вашето творческо удовлетворение ще се погрижат учениците от програмите за мюзикъл, английска и българска драма, вокалните и инструменталните групи и индивидуални изпълнители, които ще ни пренесат в света на класическата, поп и рок музиката. Под нейните звуци ви каним да се насладите и на авторски творби на младите художници, занаятчии и кулинари, които учат в колежа.

Много ученически клубове ще представят своите каузи и дейности и ще ви предоставят възможност да ги подпомогнете чрез покупки на сувенири или нещо вкусно. За най-малките гости на колежа сме подготвили забавни и образователни игри на открито и конна езда.

Ще можете да съпоставите западните и местните кулинарни обичаи, да се насладите както на модерни, така и на традиционни балкански танци, в които ще можете и лично да участвате.

Започваме в 10:30 сутринта, така че заповядайте, за да се потопите във феерията от цветове, звуци и аромати, да научите повече за дейностите в колежа и да се забавлявате с нас. Може да спечелите и някоя от чудесните награди, предоставени от нашите спонсори, на които сме безкрайно благодарни: Технополис, Монделийз България, Мат Стар, Гранд Хотел София, ИКЕА, Доминос, Ротари клуб Самоков, Party House, Jamadvice Travel, Изида, Ozone.bg, Килим Уърлд, Playground Center и Елизабет Филипова – Алексиева.

Посетете страницата на Фестивала на изкуствата в колежа във Фейсбук за началните часове и локации на всичко, което се случва в парка на колежа в този ден.