27 клуба вече се регистрираха за участие в Юбилейното издание на Фестивала на изкуствата на 10 юни

Учениците в колежа и техните преподаватели се подготвят усилено за един незабравим Фестивал на изкуствата, посветен на 30-ата година от повторното отваряне на училището. Двадесет и седем ученически клуба заявиха участие в събитието, на което ще представят своите дейности, ще провеждат занимания с гостите на фестивала и ще набират средства. Впечатление правят броят и разнообразието от клубове с научна насоченост, защото в колежа изкуството и науката вървят ръка за ръка. 

Щастливи сме да съобщим, че освен Платинения спонсор Технополис, фестивала ще подкрепят и Примо + недвижими имоти, “Монделийз България“, Фистокомерс, Елизабет Филипова-Алексиева, Ernst & Young, Sofia International Film Fest, Арбу Козметикс ООД, Dermal Lase, книжарница “Махала”, Боряна Ганева, Smart Organic, Магазин за цветя „Лилия“ и Gelateria Diana. 

Всички приходи от тазгодишното издание на Фестивала ще подпомогнат Програмата за намаляване на учебната такса, благодарение на която талантливи ученици могат да учат в колежа, независимо от финансовите възможности на техните семейства, както и обновяването на любимото на учениците Зелено игрище. Ако желаете да станете спонсори на Фестивала на изкуствата,  можете да се свържете с нас на advancement@acsbg.org.