Фестивал на изкуствата 2023 Юбилейно издание

събота, 10 юни, 2023 г.

arts-fest-23-sponsors-final

На Фестивала на изкуствата празнуваме таланта на нашите ученици и духа на нашата общност. Особено популярни са представленията, изложбите на визуални изкуства и забавленията за малки и големи, подготвени от десетките ни ученически клубове. Тазгодишният Фестивал на изкуствата е още по-специален за нашата общност, тъй като е кулминация на честванията на 30-ата годишнина от повторното откриване на училището в рамките на 163-годишната му история.

Награди за томболата

Каузи за набиране на средства в полза на общността: Чрез неповторимото академично и извънкласно преживяване, нашите ученици олицетворяват идеалите и ценностите, заложени в мисията на училището. Те усвояват умения и нагласи, които имат своето влияние върху бъдещето на България. В този дух, ние с гордост продължаваме нашите традиционни усилия да разширяваме възможностите за привличане на надарени ученици, които не биха могли да учат в колежа без финансова подкрепа.

Постоянна кауза за постъпленията от Фестивала на изкуствата:
Фонд за стипендии

 

Освен това, и от името на нашите ученици, обявяваме, че приходите от Фестивала на изкуствата ще бъдат насочени към подобряване на нашата среда и спортни съоръжения, започвайки с така важното Зелено игрище. Това игрище олицетворява духа на нашата общност да се обединява, да си поставя цели и да не се страхува да поема рискове. Обновяването на игрището изисква подкрепата на родителите и на общността. Всеки принос добавя стойност за нашите ученици. Този проект ще се финансира изцяло от фондонабиране различно от постъпленията от учебни такси. Целта ни е в първия етап на обновяването на нашите спортни съоръжения да съберем 300,000 лева.

Юбилейна кауза за постъпленията от Фестивала на изкуствата през 2022-2023:
Обновяване на Зеленото игрище

 

Възможности за спонсорство: Успехът на Фестивала на изкуствата изисква подкрепа от нашата общност. Популярна дейност за набиране на средства е томболата с награди. Моля, включете се в тази важна част от Фестивала на изкуствата: индивидуално, чрез работни контакти или посредством личен ваш контакт. Популярността и успехът на томболата зависи от дарените от вас награди и същевременно е прекрасен начин за организации и бизнеси да достигнат до повече хора в нашата по-широка общност.


Рекламни възможности за спонсори по време на Фестивала на изкуствата:
Представяне на банери и на лога
Разпространяване на рекламни материали
Представяне на рекламни материали и на продукти
Представяне на названието/логото на спонсорите ни в публикациите на колежа

Ако желаете да дарите награда или имате други идеи за подкрепа на колежа, моля, свържете се с Офис “Развитие” на advancement@acsbg.org и добавете името си към списъка със спонсори.

“Това, което ме пробуди вълнението ми за колежа беше посещение на Фестивала на изкуствата през юни - беше невероятно. Спомням си как лежах на тревата пред Сандърс Хол и беше много приятно, с всички изпълнения и всички тогавашни ученици и всичко това ми даде усещането, че това е яко училище, училище, в което искам и аз да уча." 

- Ана Пейкова ’20 за фестивала на изкуствата 2015