Курс за говорене

Трудно си припомняте думи, които сте ползвали с години? Не разбирате добре новия си чуждестранен шеф? Колегите ви молят да повтаряте казаното на английски? Имате важен езиков тест и говоренето е най-слабото ви място?

Този курс е точно за вас. Той акцентира върху говорене и слушане в забавна и социална среда. Обсъждаме различни истории, новини и клипове от англоезични държави. С течение на времето ще свикнете с различни акценти, ще можете да говорите по-бързо и много по-добре.

За кого е подходящ този курс?
Това е 24-часов курс, предназначен за възрастни и тийнейджъри, които искат да подобрят своя говорим английски език и да придобият увереност в говоренето на езика пред чуждестранни приятели, колеги и началници.

Продължителност на курса
24 академични часа

График
Класовете ще се провеждат в Американския колеж в София или навсякъде другаде според удобството на участниците в групата веднъж седмично в петък от 18:00 до 20:00 часа или два пъти седмично, ако групата желае да завърши курса за по-кратък срок. Потвърждение на точните дни ще получите след регистрация, когато се сформират групите.

Цени

Цена на курса

 480 лв.

Отстъпка за втори член от семейството

10%

*Всички цени са с ДДС.

Ползи от курса
Този курс ще ви даде възможност да говорите редовно на английски език, с което ще придобиете увереност в участието в дискусии и изразяването на мнения и идеи на английски език. Ще започнете да използвате активно езика без притеснение и колебание.

Измерване на напредъка
В края на всеки модул ще получите отчет, илюстриращ вашите силни страни и областите, в които трябва да продължите да работите.