Английски и приказки

Fiction & Non-fiction

Открийте английския език чрез най-вълшебните му приказки и забавни учебни дейности. Насладете се на ученето с любими приказни герои, които имат чудесен, невероятен талант да правят трайно впечатление на децата от всяка възраст. Професионалните учители в ранна детска възраст използват разнообразни инструменти, за да поддържат интереса, активността и ученето.

Този курс позволява на малките ученици да научат английската азбука, да усвоят ежедневния език и да опознаят световната култура чрез традиционни приказки. Учениците ще изследват ключови теми и въпроси като: "Какво е приятелство?" и "Откъде идва храната?", както и човешките емоции и взаимодействия. Те ще се запознаят и с учебниците на Super Minds, подготвяйки се за бъдещото изучаване на английски език.

Приказките са чудесна възможност за децата да влязат в един нов свят на английски език. Те ще натрупат речников запас, ще започнат да се учат да пишат, ще придобият знания за света, ще научат за различни социални проблеми, ще се срещнат с редица емоционални предизвикателства и ще започнат да разбират сложния характер на личните взаимоотношения.

Имайте в предвид, че децата ще имат почивка по време на престоя си в колежа, затова бихте могли да им приготвите предварително малка закуска.

За кого е подходящ този курс? За деца на възраст 5-6 години, които тепърва започват да се учат да четат и пишат.

Продължителност и график:

  • 2 модула по 45 академични часа всеки
  • Вторник и Четвъртък: 14:30ч. -16:00ч.
    • Модул 1: 17 октомври 2023 - 18 януари 2024
    • Модул 2: 13 февруари 2024 - 25 април 2024

Ползи от курса:

С течение на времето децата изграждат езиковите си умения в забавна и творческа англо-говоряща среда. Светът на приказките предлага поглед към общоприетите ценности и богатство от думи и изрази, които лесно могат да се приложат в ежедневните ситуации. Децата се научават да слушат истории и да проследяват сюжета; да назовават предмети и движения; да пеят песни и да играят малки роли на приказни герои; да следват инструкциите на учителите и да се чувстват комфортно в изцяло англоезично обкръжение. Освен това те започват да пишат и придобиват прости граматически умения.

Редовна цена за модул 1090лв
Редовна цена за модул 1 и модул 2 1970лв

* Всички цени са с включено ДДС
** Отстъпки (един курсист може да се възползва от не повече от една отстъпка)

  • 10% за второ и трето дете от същото семейство
  • Студенти от учебната година 2022-2023 мога да се възползват от цените за ранна регистрация през цялата учебна година 2023-2024