Английски за възрастни

Независимо дали желаете да повишите шанса си да по-добра кариера, да общувате уверено с международни колеги или да пътувате по света, този курс е за вас. Заедно с обогатяване на лексиката за най-разнообразни ситуации - на работа, вкъщи или на почивка, ще подобрите уменията си за говорене, слушане, четене и писане на английски език. С течение на времето ще станете по-уверени в използването на езика и ще се радвате на разбирането за света през друг език. Нашите висококвалифицирани учители ще ви подкрепят през този забавен, социален и интерактивен курс.

Курсовете от нива В2 и С създават комуникативна и интерактивна среда за изграждане на работни умения. Поставяме акцент върху упражняването на нови знания в реална работна ситуация, за да придобиете по-голяма увереност в планирането, решаването на проблеми, преговорите, създаването на контакти и лидерството. Донесете в час анонимни имейли и документи от вашата работа и ще получите обратна връзка за представянето ви на английски език. Познанията ви по езика ще започнат да нарастват в сферата, където това е най-важно за вас – вашия реален живот.

За кого е подходящ този курс?
Този курс е предназначен за възрастни, които желаят да подобрят нивото си на английски език за всички цели, с подчертана насоченост към кариерни и бизнес цели за нива B2 и C1.

Продължителност на курса
3 модула по 35 академични часа всеки или 105 академични часа годишно.

График
Занятията се провеждат веднъж седмично в Американския колеж в София в сряда или петък от 18:00 до 20:30 ч. и в събота от 9:30 до 13:20 ч. Има възможност за нова група със занятия два пъти седмично във вторник и четвъртък от 18:30 ч. до 20:15 часа.

Цени

Цена на един модул 490 лв.
Цена на целия курс 1400 лв.
Отстъпка за втори член от семейството 10%

*Всички цени са с ДДС.

Ползи от курса
Курсът ще ви даде увереност в използването на английски език в различни ситуации - работна, домашна, при пътуване и забавления с приятели от други страни и ще започнете да използвате активно езика без колебание или безпокойство.