Английски за възрастни

Регистрацията за втория модул на курса „Английски за възрастни“ е отворена до 18 декември.
В момента преподаваме онлайн и очакваме Министерството на здравеопазването да ни позволи да се върнем в класните стаи.
Свържете се с нас, за да зададете въпросите си и да се запишете за тест за входящо ниво.

Независимо дали желаете да повишите шанса си да по-добра кариера, да общувате уверено с колеги от други страни или да пътувате по света, този курс е за вас. Заедно с обогатяване на лексиката за най-разнообразни ситуации - на работа, вкъщи или на почивка, ще подобрите уменията си за говорене, слушане, четене и писане на английски език. С течение на времето ще станете по-уверени в използването на езика и ще се радвате на разбирането за света през друг език. Нашите висококвалифицирани учители ще ви подкрепят през този забавен, социален и интерактивен курс.

Курсовете от ниво В2 и ниво С създават комуникативна и интерактивна среда за изграждане на работни умения на английски език. Поставяме акцент върху упражняването на нови знания в реална работна ситуация, за да придобиете по-голяма увереност в планирането, решаването на проблеми, преговорите, създаването на контакти и лидерството. Донесете в час анонимни имейли и документи от вашата работа и ще получите обратна връзка за представянето ви на английски език. Познанията ви по езика ще започнат да нарастват в сферата, където това е най-важно за вас – вашия реален живот.

За кого е подходящ този курс?
Този курс е предназначен за възрастни, които желаят да подобрят нивото си на английски език за всички цели, с подчертана насоченост към кариерни и бизнес цели за нива B2 и C1.

Продължителност на курса
Редовни курсове: 105 академични часа, разделени в 3 модула по 35 часа в рамките на една учебна година
Интензивни курсове: 105 академични часа, разделени в 3 модула по 35 часа в рамките на четири месеца и половина

График

Занятията се провеждат веднъж или два пъти седмично в Американския колеж в София в дните от вторник до петък от 18:00 до 20:30 ч. Занятията ще се провеждат, както следва:
Ниво В1 – вторник от 18:00 до 20:30 часа
Ниво C1 – сряда от 18:00 до 20:30 часа.

Ние сме гъвкави. Ако курсистите от определена група пожелаят интензивно обучение, можем да предложим такова със занятия два пъти седмично. Свържете се с нас, за да споделите кога ви е удобно да идвате на курс и ако има и други желаещи, ще направим група за вас.

Цени в лева

Цени за ранна регистрация
(валидни до 31 август 2020 г.)

Ранна цена на модул

490

Ранна цена за 2 модула

950

Ранна цена на целия курс

1400

Отстъпка за 2-ри 4 3-ти член на семейството

10%

 

Редовна регистрация

Цена на модул

550

Цена за 2 модула, платени наведнъж

1050

Цена на целия курс

1550

Отстъпка за 2-ри и 3-ти член на семейството

10%

*Всички цени са с включен ДДС

Ползи от курса

Курсът ще ви даде увереност в използването на английски език в различни ситуации - работна, домашна, при пътуване и забавления с приятели от други страни и ще започнете да използвате активно езика без колебание или безпокойство.