Английски и приказки

АНГЛИЙСКИ И ПРИКАЗКИ

Опознайте английския език чрез най-вълнуващите приказки. Насладете се на ученето в компанията на любими герои, които оставят трайно впечатление върху деца от всички възрасти. Изучаването им на английски език в ранна възраст е едновременно забавно и образователно и оставя незабравими спомени у децата.

Този курс дава възможност на най-малките да изучават английски език чрез истории и приказки. Учениците ще работят върху теми като „какво е приятелството“, „откъде идва храната“ и други, свързани с човешките емоции и взаимоотношения.

Потапяйки се в историите, децата ще пътуват до различни дестинации и ще участват в  приключения. Те ще летят в  небето със загубените момчета от Питър Пан, ще работят в гората с трите прасенца и ще отидат на чаеното парти на Лудия шапкар. Чрез приказките децата ще срещнат различни герои с уникални черти и способности.

Приказките са чудесна възможност за децата да влязат в един нов свят на английски език. Те ще натрупат речников запас, ще започнат да се учат да пишат, ще придобият знания за света, ще научат за различни социални проблеми, ще се срещнат с редица емоционални предизвикателства и ще започнат да разбират сложния характер на личните взаимоотношения.

За кого е подходящ този курс
Курсът е предназначен за деца на възраст от 4 до 5 години с ограничени познания по английски език. Това е начален курс, съответстващ на „pre A1“ от Общата европейска езикова рамка.

Продължителност на курса
2 модула по 45 академични часа

График
Заниманията ще се провеждат в Американския колеж в София във вторник и четвъртък от 16:00 до 17:30 часа.

Цени

Цена на един модул

930 лв.

Цена на целия курс

1690 лв.

Отстъпка за втори член от семейството

10%

*Всички цени са с ДДС.

Ползи от курса
С течение на времето децата изграждат езиковите си умения в забавна и творческа англо-говоряща среда. Светът на приказките предлага поглед към общоприетите ценности и богатство от думи и изрази, които лесно могат да се приложат в ежедневните ситуации. Децата се научават да слушат истории и да проследяват сюжета; да назовават предмети и движения; да пеят песни и да играят малки роли на приказни герои; да следват инструкциите на учителите и да се чувстват комфортно в изцяло англоезично обкръжение. Постепенно те придобиват първите си писмени умения.