БИЗНЕС АНГЛИЙСКИ

Затруднявате ли се в комуникацията с международни партньори? Искане ли да бъдете поуверени в представянето на презентации и идеи на английски език? Искате ли да станете предпочитан партньор на чуждестранни компании от вашия бранш?  Възползвайте се от нашето обучение по бизнес английски.  

Курсът по бизнес английски симулира реална среда за изграждане на умения, необходими за израстване в кариерата. Поставяме акцент върху упражняването на нови знания в реална работна ситуация, за да придобиете по-голяма увереност в планирането, решаването на проблеми, преговорите, създаването на контакти и лидерството. Донесете в час анонимни имейли и документи от вашата работа и ще получите обратна връзка за представянето ви на английски език. Познанията ви по езика ще започнат да нарастват в сферата, където това е най-важно за вас – вашия реален живот. 

За кого е подходящ този курс?
Хора, които искат да получат по-добри шансове за развитие на кариерата, мениджъри, собственици на бизнес, служители на компании, които оперират на международната сцена или представят големи международни компании на честния пазар.  

Продължителност
Обучението се организира спрямо вашите нужди. Ние можем или да организираме 105-часов курс, разпределен в три модула по 35 академични часа или да предложим индивидуални часове за вас, вашите колеги и служители.

Цени

Цена за един модул

900 лв.

Цена за 2 модула, платени наведнъж

1620 лв.

Цена на курса

2500 лв.

*Всички цени са с ДДС.

Ползи от курса 
Този специално създаден курс, базиран изцяло на вашите нужди, ке повищи уменията ви да общувате уверено на всякакви бизнес форуми, ще подобри устната и рисмената ви комуникация на английски и ще ви даде конкретни съвети как да се справяте професионално в англо-езична среда.     

Учебни материали  
Материалите за този курс са създадени на базата на вашите нужди. Нашите опитни учители ще опознаят бизнес предизвикателствата, пред които сте изправени, и ще подготвят материали за покриване на пропуските, които идентифицирате заедно.