October 2019 Block Day Activities

Какво е по-хубаво от намалени часове? Намалени часове и блокова програма след тях. В сряда, 23 октомври, учениците в колежа „прелетяха“ над учебните часове и се „приземиха“ в първия за тази учебна година Ден на блоковете.

Офисът на декана, ръководителите на блоковете, персонала и администрацията на колежа бяха подготвили палитра от игри, състезания и задачи, които различните групи разрешаваха заедно, опознавайки по-добре своите връстници под лъчите на есенното следобедно слънце.

Всички блокове премериха сили в предизвикателствата Потъващ остров, Прехвърли драконовото яйце, Човешки възел, Състезателни Камък-ножица-хартия, Човешка машина, Щафета с обръч и топка и Групово жонглиране. Тези състезателни предизвикателства провокираха отборния дух на учениците, помогнаха им да опознаят връстниците от своите и другите блокове и ги стимулираха към по-активен начин на живот, което олицетворява първоначалната цел на Деня на занимания по блокове.

В края на деня участвалите ученици и преподаватели си тръгнаха от училище ободрени, усмихнати и с няколко познанства по-богати.
Разгледайте избрани моменти от Деня на блоковете: