Шоу на талантите за учителите 3D

Обещаха ни, че тази година Шоуто на талантите за учителите щяло бъде още по-грабващо, щяло да бъде триизмерно дори! И изпълниха обещаното!

Незабравими актьорски изпълнения от страна на г-н Олтман и г-жа Георгиева, за да споменем поне двама от многото заслужили, се редуваха с впечатляващите музикални прояви на г-н Макавой на соло китара, г-н Макклинтън на цигулка и г-жа Крокър с нейния прочут глас, смешно мило рецитиране на „Аз съм българче” от страна на г-жа Ейми, масов ирландски танц и стендъп комедийните изяви на г-н Стивънс. Всичко това доведе екзалтираната публика до кулминацията, в която г-н Димитров представи с присъщ тон литературен анализ тежка категория на съвременна поп-фолк творба. А последното измерение дойде с последния видео-клип, заснет от осем бивши учители на пет различни места по света (при това на два различни континента без нито един от тях да е Европа)!

Не можем да не се възхитим на (привидната) лекота, с която учителите изпълниха сцената с присъствието си. Благодарим ви толкова много!

 

Снимки: Богдан Томов и Веселина Тепешанова.

Очаквайте фотоалбум с още снимки от събитието...