Да дарим сигурност

В колежа постъпват висок брой заявления за намаляване на учебната такса. 

Всяка учебна година колежът фондонабира, за да осигури над един милион долара финансова помощ за намаляване на учебните такси на нуждаещи се ученици. Тези средства се осигуряват от завършили училището, членове на Борда, родители и приятели на училището ни. Филантропията е в основите на колежа: даренията ползоляват на всеки талантлив ученик да получи образование. 

 Призоваваме ви да се включите с дарение във фонда за финансова помощ, за да можем истински да подкрепим най-силно засегнатите от икономическата криза.

 

 

 

 

 

Началото на кампанията ни "Да дарим сигурност" бе поставено през лятото на 2020 г. Нашата общност дари 86,324.37 лв. за образованието на учениците в колежа. 

За да помогнем на нуждаещите се семейства и през тази година, ние отправяме апел отново да подкрепите програмата ни за намаляване на учебната такса.  

Моля, дарете според възможностите си!

 

Дарение може да направите по четири начина: онлайн, банков превод, чек или в брой на място.

Дарете онлайн тук.  

Траян Траянов '01

Завършил и настоятел

Американският колеж промени живота ми, като ми отвори врати, които иначе биха били недостъпни за мен и семейството ми. А това от своя страна е било възможно поради далновидността и щедростта на онези дарители, благодарение на които способни деца от цялата страна получават привилегията да учат в елитно частно училище без оглед на финансовите възможности на семейството им.