Корпоративни партньорства

Успехът ни и в миналото, и в бъдеще, зависи от изграждането на устойчиви партньорства с приятели на училището в множество посоки:

  • Мастър класове - споделете Вашия професионален опит с многобройната ни общност;  
  • Организирайте стажантска програма във Вашата компания за талантливите ни колежани; 
  • Подкрепете някое от многобройните събития в нашия колеж и получете рекламна площ;
  • Подкрепете участието на талантливите ни ученици в национални и международни състезания и олимпиади; 
  • Създайте стипендия на Ваше имe или на името на Вашата компания и ще се превърнете в символ на щедрост сред многобройната ни общност. 

Снимки на международен блокбъстър, празници на изкуствата и науката, кариерни изложения, спортни състезания - организирали сме почти всичко. 

Изпратете ни креативната си идея за партньорство или целите, които сте си поставили в рамките на Вашата CSR програма. 

Това ще е началото на едно красиво сътрудничество. Свържете се с Георги Методиев, g.metodiev@acsbg.org

Огнян Траянов

Родител, дарител на софтуер за 3D дизайн

Работилниците и лабораториите, които Колежът обзаведе, са от изключително значение. Не всички колежани ще се реализират като инженери и програмисти, но работата на всички, независимо каква професия ще изберат, ще е свързана с интензивно използване на дигитални технологии. И колкото по-рано започнат да творят и ползват съвременните технологии, толкова по-уверено и бързо ще усвояват и успешно използват новите. Това винаги ще им носи предимство. Не абсолютизирам ролята на технологиите. Те правят живота ни по-лек, културата – по-красива, а творчеството го осмислят. Радвам се, че мога да подпомогна младите да творят с модерна и удобна система за проектиране. Нека творят, нека почувстват удовлетворението да създаваш.