Пролетно училище 2019

1 – 5 април 2019 г.

Пролетното училище е перфектното място за прекарване на ваканцията за деца на възраст 6 - 13 години. Деца от цяла България идват тук да учат английски, срещнат нови приятели, усетят духа на Американския колеж и да се забавляват. Всички предмети се изучават на английски език. Програмата предлага пълно потапяне в англоезична среда. 

Децата се разделят на групи по възраст и ниво на владеене на английски език. Начинаещите също са добре дошли на пролетно училище. Преподавателите ни притежават най-високите международни квалификации и имат задълбочен опит с деца от всички възрасти. 

Всеки ден от 9:00 до 16:30 часа програмата комбинира изучаване на английски език с изследване на вековния парк на колежа в часовете по природни науки и много движение в часовете по спорт. А представлението в класа по драма, което ще ви разсмее и разплаче, ще накара децата още повече да обичат пролетното училище. 

Американският колеж предоставя всички учебни материали. Топъл обяд и следобедна закуска се сервират в трапезарията на колежа. Разполагаме и с медицински екип.  

Часовете по английски език ще пренесат децата в завладяващия свят на великаните и джуджетата. Там в интересни и комични ситуации участниците ще подобрят значително уменията си за четене, писане, говорене и слушане. Книгите, филмите, образователната платформа и анимираният виртуален свят ще ги запознаят с нов запас от думи и изрази. Децата ще изучават английски език в стимулираща интерактивна среда.

Последния ден всички възпитаници на пролетното училище ще участват в представление: емоционален великан, омагьосан от дамата на мечтите си, опитва всичко по силите си, за да се приспособи към педантичните й изисквания. Ще звънят ли сватбените камбани на Марс? Или сълзи, големи колкото езерото Сюпириър, ще изличат дори най-издръжливата планина от лицето на земята?

Класът по природни науки ще отведе децата отново на пътешестивие в света на великаните и джуджетата. Къде по Земята живеят най-големите и най-малките народи? Защо височината на хората се мени с континентите? Очаква ги очарователно изследване на света. 

А какво би било пролетно училище без спорт? Даже не можем да си го представим. Програмата по спорт предлага широка гама от игри навън в парка и вътре в спортните ни съоръжения. Съобразно индивидуалните възможности на децата, предлагаме футбол, волейбол, баскетбол, софтбол, фризби, бадминтон, тенис на маса. За по-малките организираме игри като топка над въже, народна топка, подвижни и сюжетни игри, щафетни игри, познавателни игри и гимнастика.

Времетраене
1 - 5 април 2019 г., всеки ден от 9:00 ч. до 16:30 ч. Обядът се сервира в 12:00 ч., а следобедната закуска - в 16:10 ч.

Цена
Цена за ранна регистрация – 690 лв. (валидна до 28.02.2019 г.)
Редовна цена – 760 лв. (валидна от 1 до 31 март 2019 г.)

Как да се запишете
1. Свържете се с нашия координатор да отговори на въпросите ви и резервирайте място за входящ тест.
2. Доведете детето си на тест за входящо ниво.
3. Резервирайте място, като подпишете договор и платите първоначална такса от 230 лв.            
4. Платете останалата част от таксата за пролетното училище до 25 март 2019 г.

Горещо препоръчваме да се свържете с нас по-рано. Местата се запълват бързо.

Координатор Външни програми
тел: + 359 2 974 41 44, 434 10 12
E-mail: courses@acs.bg