Gift of the Gab

За да те види успехът 

Това е курс по разговорен английски, който ще те научи да се представяш и популяризираш успешно и да създадеш умения, необходими във всички важни области на живота: докато създаваш контакти, явяваш се на интервю за работа, представяш бизнеса и идеите си, изнасяш реч или си лидер на твоята общност. Да си уверен и да знаеш как правилно да представиш себе си, своето мнение и идеи е от огромно значение. Когато можеш да го правиш на английски, нов свят от възможности се отваря пред теб. 

С всяка 2-часова сесия в този курс ще ставаш все по-уверен в употребата на английски език в ситуации, в които трябва бъдеш забелязан и да впечатляваш. В края на курса ще знаеш всички техники на опитните оратори и ще си упражнявал следните умения:   

  • да се представяш и да разказваш историята си автентично; 
  • да използваш езика на тялото си в подкрепа на идеите си;
  • да изглеждаш уверено в трудни ситуации;
  • да даваш мнението си професионално, дори когато изразяваш несъгласие;
  • да представяш бизнеса и идеите си;
  • да си забавен и да влияеш на публиката;
  • да създаваш и изграждаш контакти.

 

Да представяш себе си е умение, което всеки трябва да усъвършенства в динамичен свят като днешния. Запиши се за курса, преодолей страховете си, научи техниките и практикувай! Това ще те доведе до успеха.  

Stand Out for Success
Този курс е създаден за възрастни, които искат да са по-уверени в представянето си или в говоренето пред публика. Подходящ е за хора от бизнеса, за преговарящи, предприемачи, държавни служители, представители на НПО сектора, кандидати за грантове и хора, които ще се явяват на интервю за работа на английски или студенти, които кандидатстват за международни програми.  

Минимално изискуемо ниво на владеене на английски
Курсът е подходящ за хора, които могат да разговарят на английски език. Минималното изискуемо ниво е B1+. Курсисти с ниво B2 и C1 ще имат изключителна полза от този курс.  

Продължителност на курса
32 академични часа в 16 занятия
Курсът започва на 6 февруари и ще приключи на 28 май 2020 г.

Поради големия интерес към курса обявяваме нова група, която ще започне на 7 април и ще продължи до 4 юни 2020 г. Курсът ще се състои във вторник и четвъртък от 18:00 до 19:30 часа.   

График

Група 1: Занятията се провеждат веднъж седмично в Американския колеж в София в четвъртък от 18:00 до 19:30 ч.

Група 2: Курсът ще се състои във вторник и четвъртък от 18:00 до 19:30 часа в периода 7 април – 4 юни 2020 г.

 

Цена в лева

Gift of the Gab

640

*Всички цени са с включен ДДС