English in Action

Учете докато творите

English in Action е курс по английски език, който дава възможност на курсиста да измисли и реализира свой собствен проект от първоначалната идея до завършен продукт. Програмата е създадена от нашите преподаватели, които имат опит с медии, кино, музика и дизайн. Целта му е да подобри всички умения на курсистите по английски език  с фокус върху говоренето и творческото писане и същевременно да е привлекателен и забавен за младите хора с усет към творчеството и желание за работа по проекти.

Курсистите ще измислят своя идея за продукт или кауза и ще учат чрез изпълнението на интерактивни и творчески задачи. Всяко следващо занятие ще ги доближава до реализацията на напълно завършен продукт или готови за разпространение промоционални материали като постери, подкастове, промоционални видеа и др. Курсистите ще се запознаят със стила на писане и говорене в различните медии - новини, реклами, медийни платформи. Ще анализират и дискутират рекламни концепции, ще снимат реклами, ще редактират видеа и даже могат да направят първи стъпки за създаване на уебсайт. Ще научат за сигурността в интернет пространството, социалните медии, инфлуенсърите и как се пише за интернет. Докато създават кратки реклами в модерното снимачно студио на колежа, те ще се учат на тънкостите на заснемане и обработка на видео и ще прилагат дизайн мислене в работата си. 

В курса се говори само на английски език.    

За кого е предназначен?

Този курс е предназначен за деца и тийнейджъри на възраст от 11 години нагоре, които искат да учат английски, докато творят и се забавляват. 

Минимално изискуемо ниво на владеене на езика 

Курсът е подходящ за деца и тийнейджъри, които говорят английски. Минималното изискуемо ниво е В1. 

Продължителност 

60 академични часа 12 занятия

Курсът започва на 25 февруари и ще продължи до 26 май 2020.

График

Занятията се провеждат веднъж седмично в Американския колеж в София във вторник от 14:00 до 17:30 часа.

Цена в лева (с ДДС)

1050 лв.