Baby English

Този курс е първата среща на новородените с английския език. Създаваме пълно потапяне в англо-езична среда за бебетата и техните родители. Курсът подпомага ранната езикова подготовка на децата, като стимулира научаването на езика чрез песни, рими, игри, игри с пръсти и сензорни дейности, подходящи за съответната възраст. Насърчаваме родителите да говорят на децата си на английски, като използват повтарящи се фрази. Те вземат вкъщи готов продукт – песен, рима или игра, който могат да повтарят и така да осигурят запаметяване на езика. Този курс осигурява на родителите интересни, лесни и забавни дейности, които да правят с децата си  и така да ги поставят в англо-езична среда от най-ранна възраст и да стимулират развитието на мозъка им на чужд език.   

За кого е подходящ този курс?
Деца от 1 до 3 години заедно с родител или детегледач. По-големи братчета и сестрички също са добре дошли.

Групи
Групи от 5 до 7 деца

Продължителност 
3 модула по 30 академични часа

График 
Заниманията ще се провеждат в Американския колеж в София през седмицата от 10:00 до 11:30 ч. Потвърждение за точните дни ще получите след регистрация, при сформиране на групите.

Цени

Цена за един модул

610 лв.

Цена за 2 модула, платени наведнъж

1150 лв.

Цена за целия курс

1690 лв.

Отстъпка за 2-ри и 3-ти член на семейството

10%

*Всички цени са с ДДС.

Ползи от курса 
Докато бебетата слушат родителите да им говорят на английски, техните мозъци запомнят звуците, които чуват. Запаметеното оформя развитието на бъдещото им лингвистично развитие и бебетата са по-чувствителни към езиците, на които им е говорено. Способността им да възприемат и интегрират нови звуци се увеличава. В допълнение, това е забавление за родителите и техните деца, което предоставя на родителите полезна лексика за упражнение с детето.

Учебна система 
Опитен учител в работа с най-малките създава дейности, базирани на способностите и интересите на децата в групата.