Baby English

Този курс е първата среща на новородените с английския език. Създаваме пълно потапяне в англо-езична среда за бебетата и техните родители. Курсът подпомага ранната езикова подготовка на децата, като стимулира научаването на езика чрез песни, рими, игри, игри с пръсти и сензорни дейности, подходящи за съответната възраст. Насърчаваме родителите да говорят на децата си на английски, като използват повтарящи се фрази. Те вземат вкъщи готов продукт – песен, рима или игра, който могат да повтарят и така да осигурят запаметяване на езика. Този курс осигурява на родителите интересни, лесни и забавни дейности, които да правят с децата си  и така да ги поставят в англо-езична среда от най-ранна възраст и да стимулират развитието на мозъка им на чужд език.   

За кого е подходящ този курс?
Деца от 1 до 3 години заедно с родител или детегледач. По-големи братчета и сестрички също са добре дошли.

Групи
Групи от 5 до 7 деца

Продължителност 
3 модула по 30 академични часа

График 
Заниманията ще се провеждат в Американския колеж в София през седмицата от 10:00 до 11:30 ч. Потвърждение за точните дни ще получите след регистрация, при сформиране на групите.

Цени

Цена на един модул 495 лв.
Цена на целия курс 1350 лв.
Отстъпка за втори член от семейството 10%

*Всички цени са с ДДС.

Ползи от курса 
Докато бебетата слушат родителите да им говорят на английски, техните мозъци запомнят звуците, които чуват. Запаметеното оформя развитието на бъдещото им лингвистично развитие и бебетата са по-чувствителни към езиците, на които им е говорено. Способността им да възприемат и интегрират нови звуци се увеличава. В допълнение, това е забавление за родителите и техните деца, което предоставя на родителите полезна лексика за упражнение с детето.

Учебна система 
Опитен учител в работа с най-малките създава дейности, базирани на способностите и интересите на децата в групата.